Fel

Hunguest Hotel Palota ****

  /    /  Hunguest Hotel Palota ****

Hunguest Hotel Palota ****

A Hunguest Hotel Palota **** superior szálloda csodálatos környezetben Budapesttől 2 órányi autóútra, hegyek által övezve ideális helyszínt biztosít konferenciák, rendezvények, tréningek, továbbképzések vagy egyéb céges rendezvények helyszínéül.

 

A földszinten egy légkondicionált, 250 személyt befogadó terem áll rendelkezésre, továbbá 2 db földszinti és 3 db emeleti (15-80 fős) előadóterem segíti a konferenciák lebonyolítását. A termek, valamint a hall kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható.

 

A Hunguest Hotel Palota 133 db szobája kényelmes, hangulatos fürdőszobával felszerelt, ahol színes televízió és minibár biztosítja a vendégek zavartalan és teljes kikapcsolódását.

 

A szálloda Venesz díjas konyhafőnöke gondoskodik a vendégek magas színvonalú ellátásáról, valamint az emlékezetes gasztronómiai élményekről. Minden egyes rendezvény egyedi igényei alapján állítjuk össze az étkezések kínálatát, legyen szó büfé rendszerű vagy – a szálloda hangulatába illő – reneszánsz vacsoráról.

 

A szállodában három étterem és két bár található. Igazán különleges a maximum 70 fő befogadására alkalmas festett ólomüveggel díszített Mátyás étterem, amely különleges ételspecialitásokkal is várja a vendégeket.

Date:
0