Fel

Hunguest Hotel Heiligenblut

  /    /  Hunguest Hotel Heiligenblut

Hunguest Hotel Heiligenblut

Szállodánk a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve- joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. A Hohe Tauern Nemzeti Park Régió 13 idilli települést foglal magába, melyek, mint igazgyöngyök sorakoznak a Möll és a Malta folyók két oldalán.

 

A Hohe Tauern Nemzeti Park a Föld egyik leggyönyörűbb hegyvidéki tájegysége. Itt minden természeti érdekességet megtalálhat: Ausztria legmagasabb hegyét, a Großglockner-t, a maga 3798 méterével. A Pasterze-t, amely a Keleti Alpok leghosszabb gleccsere, vagy a gyönyörű vízeséseket óriási sziklafalakkal, mint a Fallbach-i a Malta folyónál, vagy a Jungfernsprung Heiligenblut-ban.

 

Heiligenblut – az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Grossglockner őrzi a települést. A Kärnten Q minőségdíjjal kitűntetett HUNGUEST Hotel Heiligenblut egy igazán barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén. Ideális csapatépítők, közös síelések, partnertalálkozók helyszínének, azonban konferencia teremmel nem rendelkezik.

Date:
0